venerdì 8 ottobre 2010

10-10-10

Trupa ANIMAL X vine la megamaratonul Ben 10, pe 9 octombrie în Bucureşti!

Trupa Animal X este invitata specială a evenimentului care se va desfăşura pe 9 octombrie, de la ora 12.00, în Bucureşti. Membrii trupei vor fi prezenţi alături de fanii lui Ben 10 pe platoul din faţa Palatului Copiilor – dacă vremea va fi frumoas...ă, iar dacă vremea nu va ţine cu noi – în interiorul Palatului.

Vino să fii cine îţi doreşti să fii alături de Ben 10!
Cartoon Network îi invită pe copii şi pe părinţi la un megamaraton. Întrecerea va avea loc începând de la ora 12.00, iar toţi copiii între 5 şi 12 ani pot concura pentru şansa de a câştiga o medalie unicat Ben 10!

Nenumărate alte provocări îi aşteaptă pe fani, concursuri şi întreceri în care pot demonstra cum l-ar ajuta pe Ben 10 să salveze lumea. Fiecare probă va fi inspirată din puterile speciale ale celor zece extratereştri. Ecou-Ecou îi va provoca pe copii să afle la câţi decibeli poate ajunge vocea lor, Encefal le va testa cunoştinţele legate de seria Ben 10, iar Vifor îi va ajuta să afle dacă au suficientă putere să “sufle” bărcuţe din hârtie pe apă, până la linia de sosire. O mulţime de premii oferite chiar de extratereştrii lui Ben 10 vor întregi distracţia!

Aniversarea lui Ben 10 continuă şi duminică, pe 10.10.2010, de la 11:10 dimineaţa, până seara la 20:00. Fanii vor putea urmări 22 de episoade din Ben 10 şi Echipa Extraterestră. Maratonul televizat nu trebuie ratat, mai ales că vor fi multe aventuri, multe misiuni, dar şi personaje noi!

Sunteţi pregătiţi pentru Maratonul Ben 10?

Nessun commento:

Posta un commento

Visualizzazioni totali